Badrumsrenovering i Järfälla – sjukt snyggt!

Badrummet är på samma gång både ett glömt och ett flitigt använt rum och med badrumsrenovering i Järfälla blir det också bostadens snyggaste rum! Hur ett badrum ser ut säger en hel del om personen eller personerna som bor i bostaden. Om badrummet ger sken av att vara ofräscht och saknar lister, fungerande belysning eller har skavanker på badrumsskåpet, ja då ger det inte ett särskilt gott intryck, varken för de som bor i bostaden eller vänner som kommer på besök. En badrumsrenovering i Järfälla kan fräscha upp vilket badrum som helst till en både rimlig och orimlig peng, beroende på vad du vill betala och vilken standard du vill att badrummet ska ha.

Badrummet är ett av de rum i vår bostad som vi inte ska ge oss på att renovera själva. Den främsta anledningen till detta är att badrummet klassas som våtrum och då gäller särskilda regler för renovering. Låt alltid en auktoriserad hantverkare med våtrumsbehörighet utföra en badrumsrenovering i Järfälla. När du vill göra en total renovering eller en mindre som enbart består av att byta ut badrumsskåpet och lägga ny silikonlist i duschhörnan kan du anlita en Industriledande badrumsrenovering järfälla som även tar sig an renoveringar på företag och i offentliga miljöer.

Många förknippar renoveringar med en dyr prislapp och visst kan priset dra iväg, men med lite koll på vad materialet kostar och hur många arbetstimmar som beräknas gå åt kan du få en renovering av ditt badrum till ett rimligt pris. Om du har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget så blir arbetskostnaderna inte så höga. ROT-avdraget gäller inte för materialet, endast arbetstimmarna. En ny duschkabin, ett nytt handfat, nya krokar att hänga upp badlakan på, nytt golv, nya förvaringsskåp för handdukar – ja allt detta och mer därtill eller bara en eller ett par saker ger ett snyggt och fräscht badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *