Magasinering Stockholm

Är du en av dem i Stockholm som har en massa saker och inte har förvaring till det? Då kan magasinering i Stockholm vara något för dig. Magasinering är perfekt för förvaring av ägodelar och andra stora föremål som till exempel soffor eller sängar. Istället för att slänga eller sälja dina prylar kan du få möjligheten att förvara dem på ett säkert ställe. I Stockholm finns det en hel del företag som erbjuder tjänster för magasinering, det finns många olika alternativ för att kunna passa alla kunders behov.

Behöver du magasinering i Stockolm?

Så, bor du i Stockohlmsområdet och behöver hjälp med magasinering har du många alternativ att välja mellan. Ett tips är att jämföra de olika företagen och se över vilka tjänster de erbjuder, det är även en bra idé att jämföra olika prisofferter för att hitta det bästa alternativet för dig. Innan du bokar ett magasinerings företag kan det även vara bra att fundera ut exakt vad du vill förvara, hur mycket plats du behöver och om dina föremål är känsliga för värme eller kyla.
Det finns många olika typer av förråd. De allra minsta förråden för magasinering brukar rymma ca 5 kvm, vilket motsvarar cirka 70 flyttkartonger. De större förråden brukar vara runt 15 kvm och kan rymma trippelt så mycket. Vilket utrymme som kommer passa bäst för dig beror på hur mycket du ska förvara.

Vilken magasinering är bäst?

Vanligtvis så finns det värmeförråd och kallförråd att välja mellan. Ska du förvara prylar som är känsliga för kyla och fukt, som till exempel elektronik eller textilier så är det optimalt med ett värmeförråd. Det som inte är känsligt mot kyla är exempelvis utemöbler eller cyklar och det fungerar utmärkt att förvara dessa föremål i kallförråd.

Det finns även företag som erbjuder tilläggstjänster som till exempel frakt eller förflyttning av dina föremål. Det finns också dem som har öppettider 24 timmar om dygnet som kan vara fördelaktigt om man plötsligt behöver komma åt sina föremål. Tänk också på att inte magasinera dina prylar alldeles för långt bort ifrån din bostad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *