Fasadputs i Stockholm. Vänd dig till Nordic STHLM Bygg AB

Vi är specialister på fasadputs i Stockholm

Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att förse din byggnad med fasadputs i Stockholm!

Fasadputs i Stockholm av högsta standard

Vill du ge din fasad ett extra skydd mot vädrets makter och andra faktorer som den kommer utsättas för? Då är fasadputs i Stockholm något vi kan rekommendera och som vi också kan hjälpa dig med! Fasadputs rör sig närmare bestämt om ett ytskikt av bruk vilket är mycket tunt och som vi applicerar på din fasad. Det förser den alltså med ett skydd men gör den även vacker. Man har använt sig av fasadputs sedan urminnes tider, men självklart har det utvecklats och förbättrats i takt med att åren har gått!

Olika varianter

Det finns många olika typer av fasadputs i Stockholm. Nuförtiden är det vanligast att använda sig av sådan som består av kalk och cement. Dessa material ökar nämligen hållfastheten. Det är också vanligt att man använder tillsatsmedel som en del av putsen. Sådana medel kan bland annat göra den frostbeständig.

Visserligen är det relativt dyrt med fasadputs i Stockholm, detta oavsett vilken typ det handlar om. Det är dock en investering som det utan tvekan kan vara värt att göra eftersom din fasad kommer att förses med skydd i minst 50 år framöver om du applicerar puts på den. Vilken fasadputs i Stockholm det än gäller finns vi här för att förse dig med hjälp när det kommer till att applicera denna på din fasad!

Vi vet vad som krävs

Det är mycket viktigt att man vet vad man sysslar med när man ska applicera fasadputs i Stockholm på en byggnad. Är det en fasad som det finns puts på sedan tidigare behöver man använda sig av samma typ som den ursprungliga. En annan regel vilken gäller i samtliga fall är att själva putsen aldrig får vara starkare än det underlag som den appliceras på. Det är också viktigt att vänta i några veckor med att måla en fasad som putsats.

Du behöver dock inte oroa dig för något, för vi har koll på allt som har med fasadputsatt göra. Vi har arbetat med det sedan många år tillbaka och vet exakt hur det ska appliceras på ett korrekt sätt. Det enda du som vill ha hjälp med fasadputs behöver göra är att kontakta oss, därefter sköter vi resten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *