Info om laddstation BRF Göteborg

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening kan du få hjälp med installation av Produktiv Laddstation BRF Göteborg, det innebär att du som har elbil kan få en modern laddstation till ditt hem eller arbetsplats. På marknaden idag finns det ett ganska brett utbud av laddstationer. Dessa varumärken kommer både från Sverige och andra skandinaviska länder.

Exempel på nya och moderna tekniker

Från Norge finns det bland annat två nya modeller som är väldigt innovativa. ZAPTEC är en mindre laddstation som bara tar någon minut att installera. Den laddar 10 gånger snabbare än ett traditionellt eluttag och har en otrolig laddningsförmåga. På bara en timme kan du uppnå en hög kapacitet. Denna modell har all den senaste tekniken som du kan tänka dig. Den är alltid aktiverad till WiFi för att vara uppkollad till nya uppdateringar och annan information som är nödvändig.

En annan ny variant kallas för Easee. Även denna laddstation är tillverkad med avancerad och revolutionerande teknik. Med en app kan du styra dess laddning från mobilen om du så önskar. Den besitter olika funktioner, allt för att göra ditt och bilens liv så förenklat som möjligt. Både ZAPTEC och Easee kan placeras inomhus eller utomhus.

Tack vare uppkopplingen till WiFi kan underhåll göras från distans, vilket betyder att du inte behöver vänta på att expertna ska komma hem till dig. Underhållet sköts smidigt via uppkopplingen. En annan fördel med dessa laddstationer är att de även är tillverkade med den nyaste miljövänliga tekniken.

Hur fungerar laddstation BRF Göteborg?

För att få en laddstation BRF i Göteborg börjar du med att kontakta företaget du vill köpa produkten av. Du bestämmer en dag där de kan komma hem till dig för en konsultation. När du och företaget har kommit överrens om ditt behov, och vilken typ av laddstation som är bäst för dig, är nästa steg att göra en plan över projektet. Efter det påbörjas hela installationen och monteringen. Det innebär bland annat dra ledningar och montering av dosa. Vanligtvis tar hela processen runt 2 veckor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *