Kontorsstädning i Örebro

Ett städat kontor är viktigt – det kommer att öka produktiviteten hos dina anställda och leda till en bättre arbetsmiljö på kontoret. Inga anställda vill komma till ett kontor som inte är välskött – det kommer att leda till både fysisk och psykisk ohälsa. Ett ostädat kontor kommer att ha många bakterier som kan leda till att personalen blir sjuka. Kontorsstädning i Örebro är verkligen en investering för ditt företag. Att ha ett städat kontor är ännu mer viktigt om du har kunder som besöker kontoret regelbundet. Det gör att det första intrycket är bättre och du får mer kunder till din verksamhet.

Få tid med annat med kontorsstädning i Örebro

Den största fördelen med att anställa en städfirma för kontorsstädning i Örebro är att du får tid med annat. Du kan fokusera på det viktiga i din verksamhet medan ditt kontor blir städat. En stor fördel med att hyra en städfirma för kontorsstädning i Örebro är att städningen kommer att bli utfört på ett professionellt sätt. Att städa är inte enkelt utan det krävs stora kunskaper för att få det rätt och att använda rätt material för att få bort de tuffaste fläckarna.

Detta ingår bland annat i kontorsstädning i Örebro:

  • Dammsugning av mattor och golv
  • Dammning
  • Dörrar, speglar och lister rengörs
  • Papperskorgarna blir tömda
  • Diskbänkarna i köket torkas av
  • Kaffemaskiner blir rengjorda
  • Rengöring av toalett

Om du vill ha övriga tjänster som fönsterputsning och rengöring av persienner kan du självklart lägga till detta.

Hitta rätt städfirma

När du först kontaktar en firma för kontorsstädning i Örebro kommer de ut för att ge dig en kostnadsfri offert som är unik för dig. Här kan du berätta om vilka olika önskemål du har och vad du vill ha städat. Du kommer sedan få ett fast pris och du bestämmer själv vad du vill ha gjort. Du kan även be om att ha en och samma städare varje vecka om detta är viktigt för dig. Kontrollera även att det ingår material i priset för kontorsstädning – så detta inte är något som du måste betala senare. Kontrollera även vad för material som används så att det enbart är produkter som är miljövänliga. Att vara miljömedveten är allt viktigare för många företag och därför är det viktigt att firman du anställer ser till att göra sitt bästa för miljön.

Du kan själv välja hur många gånger i veckan du vill ha kontorsstädning i Örebro. Det kan vara en gång i veckan eller ett flertal gånger. Det bästa är att minst ha kontorsstädning 2-3 gånger i veckan i Örebro då det blir lätt stökigt på ett kontor. Papperskorgen fylls på snabbt med papper, toaletterna behövs städas ofta och köket behöver bli omhändertaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *