Bra utför kontorsstädning i Stockholm.

Bra företag inom kontorsstädning Stockholm

Fransmännen skulle kalla dem ’Crème de la crème’ inom kontorsstädning i Stockholm. Det är ett högt betyg, men efter det trevliga bemötandet och grymma arbetet jag fått så är 10/10 enda betyget som är de värdiga. Jag har betygsatt många städföretag i Stockholm genom åren och detta företag är utan tvekan det bästa av dem alla.

Trevliga städare i Stockholm

Tänk dig att komma in till ett skinande rent kontor varje dag. Utan att kvalitén någonsin är sämre än dagen innan. Det är inte bara lycka, det är meningen med livet om man arbetar inom kontorsstädning. Det är inte bara företagets förträfflighet på leveranssidan som är otrolig. De enskilda städarna kommer in till kontoret på kvällar och helger med de gladaste minerna jag någonsin sett hos städare. Det är med andra ord inte företaget i sig som förtjänar min tia. Utan det är dem underbara städarna som speglar exakt det som branschen saknat i så många år. Det är ju faktiskt så att städarna är stommen i företaget.

Utför företaget enbart kontorsstädning?

Nej företaget erbjuder inte enbart kontorsstädning i Stockholm. De arbetar väldigt brett med allt ifrån trappstädning till hemstädning. Fokuset ligger dock på kontorsstädning och det är där som dem i mitt tycke är det bästa företaget i branschen. Det brukar ju allt som oftast faktiskt ligga till på så sätt att städföretagen har inarbetade rutiner och enbart duktiga inom just det området. Det är på just den fronten som företaget urskiljer sig från den stora massan av ensidiga företag. De har en förmåga att kunna lösa alla problem, vare sig det är mindre kontor eller större fastigheter.

En bekant till mig kom med ett projekt till dem som flertalet företag hade misslyckats med genom årens gång. Det handlade om ett kontorshotell med 100 mindre kontor där kontoren skulle städas med jämna mellanrum men olika ofta. Denna städfirma löste det som om det vore en baggis. Det förtjänar 10 poäng i min bok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *