PCR test Stockholm – Allt du behöver för att resa till Spanien

För dig som bor i Stockholm med omnejd och behöver resa till Spanien så är det ett krav att du köper ett PCR-test inför resan. Testet får inte vara äldre än 72 timmar gammalt och det måste finnas medtaget i din hälsodeklaration för att komma in i landet, det vill säga Spanien. Räkna med att spanska staten står där när du landar och begär att få se dina papper eller QR-koder. Om du inte har ett giltigt PCR-test inför resan enligt landets alla regler så kan du bli ombedd att åka hem igen. Eller i värsta fall bötfälld och fängslad.

Ta ditt PCR-test eller låt bli att resa

Oavsett anledning till din resa så är du tvungen att ta ett PCR-test innan du reser in i EU-länder med krav på detsamma. Det spelar ingen roll vad du har för anledning till din resa, det enda som betyder något att är att du fått en tops uppkörd i näsan och att du är testad för det nya förkylnings-viruset, Corona. När allt är klart får du resa, men hur går det till?

Visa upp din QR-kod och gå vidare

Testa dig för Covid via professionell PCR test Stockholm och gå vidare i ditt liv! Är det så enkelt, nja. Att ta ett PCR-test är ett krav för att resa till eller från de flesta europeiska länderna. Om du vill eller måste resa så kan det vara ett krav att testa sig. De olika staterna har gått samman och bestämmer detta. Om du bor i Sverige eller Spanien, alternativt annat europeiskt land spelar ingen roll. Du kommer snart bli varse att det är ett vaccinpass som gäller. Men, hittills går det bra med ett PCR-test för att röra sig fritt inom Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *